Események

Felkészülés a jövőre: a kompetenciákról való gondolkodás a 21. században

Beszélgetések a kompetenciák szerepéről és értelmezéséről a felsőoktatásban és a munka világában címmel idei konferenciánkat 2023. november 22-én szerdán 14.00-18.00 között az ELTE/PPK épületében tartjuk. Részletes program a képre kattintva érhető el.

Várjuk egy szakmai párbeszédre!

Assessment Center (AC) az oktatásban és gyakorlatban

Nagy érdeklődés kísérte az idei Kutatók Éjszakáján megvalósításra kerülő  Assessment Center (AC) az oktatásban és gyakorlatban című programunkat az ELTE/PPK épületében. Kutatócsoportunk egy szimulációs helyzetgyakorlat keretében szemléltette, hogyan működik az AC a munkaerő kiválasztásban, ahol a résztvevők jelentkezőként és értékelőként is élményeket gyűjthettek.  

Kutatás a jövőbe mutató kompetenciák szerepéről

Saját szervezete a jelenben él vagy a jövőt építi? Hogyan fejleszthet jövőbiztos szervezetet? Munkatársaival szembeni elvárásaiban milyen mértékben jelennek meg a jövőbe mutató elvárások? Kutatási projektünk arra keresi a választ, hogy az elmúlt időszak erőteljes piaci és technológiai változásai milyen módon formálják a hazai vállalatok kompetenciaelvárásait és humánfejlesztési gyakorlatát.

Kutatásunk tapasztalatai hatékony segítséget biztosíthatnak a szervezet versenyképességét támogató HR stratégia átgondolásához. Hogyan tud szervezete vonzóvá válni a tehetségek számára? A HR Fest idei konferenciáján 2023. október 12-én előadásunkban erre keressük a választ.

Honlapunkkal a szakterületen belüli tudásmegosztást és tapasztalatcserét kívánjuk támogatni

Vegyen részt kutatásainkban, jöjjön el rendezvényeinkre, tekintse át eddigi eredményeinket, és ossza meg tapasztalatait!