Gyakorlati eredmények

Kutatási beszámoló korábbi kutatásunkról

Vállalati kompetencia-menedzsment kutatásunkban 2018-ban 100 hazai gazdálkodó szervezet vett részt, akik gazdasági és/vagy műszaki diplomás munkavállalókat foglalkoztatnak. Kutatási beszámolónkban a kompetencia-menedzsmentben rejlő lehetőségekről és a hazai munkaerőpiacon tapasztalható gyakorlatokról olvashat.

Munkavállalói kompetenciák és a szervezeti siker

A KM Expert hírlevelében 2022. december végén megjelent írásunk arról szól, hogy a szervezeteknek egyszerre kell biztosítaniuk a hatékony működéshez és a megújuláshoz szükséges feltételeket. A két képesség szervezeti megoldásokban és egyéni szinten is ellentmondásos követelményeket támaszt. Milyen módon integrálhatjuk a kétféle működést, és milyen kompetenciákkal rendelkező munkavállalókat igényel mindez?

Kutatás a jövőbemutató kompetenciák szerepéről​

A „jövőbiztos” szervezet „jövőálló” munkatársi kompetenciákra építhető.  De vajon mennyire tartják sürgetőnek a változás szükségességét a hazai vállalatok?

A HR Next oldalán megjelent írásunk arról szól, hogy milyen piaci információkkal szolgálhat új kutatásunk a HR szakemberek és a vállalatvezetők számára.

Honlapunkkal a szakterületen belüli tudásmegosztást és tapasztalatcserét kívánjuk támogatni

Vegyen részt kutatásainkban, jöjjön el rendezvényeinkre, tekintse át eddigi eredményeinket, és ossza meg tapasztalatait!